torstai 23. toukokuuta 2013

hoitojaksoja ja ratatreeniä.

Meillä on viikonloput nyt niin tiukkaan buukattu täyteen kaikenmaailman sälää, niin että Hippo joutuu olemaan hoidossa kolme viikonloppua putkeen. Viimeviikonloppu vierähti Hipolla vanhempieni kanssa, ja siellä olikin saanut olla aktiivisesti puutarhahommissa mukana. (tuloksena ripuli, koska tuo ystävämme edelleenkin syö kaiken minkä löytää) Hippo onkin kunnostautunut kukkien karsimisessa, ja nappaa aina juostessaan kaikki mahdolliset kukat suuhunsa.
Tulevana viikonloppuna H pääsee viettämään mökkielämää kaverini russeleiden ja sheltin kanssa. Mahtaa plikkaa väsyttää kun koko viikonlopun kirmaa (ja syö) vapaana. 
Sitten vielä yksi viikonloppu, jolloin Naattori antautuu siskoni hellään huomaan...

Tiistaina käytiin juoksemassa Kartanolla avajaisjuoksuissa. Ei oikein tiedetty mitkä ne avajaisjuoksut oikein on, kunnes paikan päällä selvisi, että Hip pääsee juoksemaan moottorivieheen perässä 280 metriä.
Hipon siskon, Piraijan, suoritus oli ensin, ja kun se 20 metriä juostuaan palasi takaisin mamman syliin, olin aivan varma, että meille käy samoin :D
Hippo kuitenkin yllätti ja vetäisi hienosti koko kiekan ympäri. n.10metriä ennen maalia tosin se hieman rupesi miettimään että kannattikohan tämä nyt ollenkaan ja himmasi vauhtia. Juoksi kuitenkin vieheen kiinni ja oli erittäin tyytyväinen itseensä. Hieno Hippo!!
Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun koira edes näki moottorivieheen...

Toivon mukaan tänään pääsemme vielä pentutreeneihin, ja sitten onkin kahden viikon tauko meidän rataharjoittelussa. Kesäkuussa uudelleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti