lauantai 8. helmikuuta 2014

Olihan se hetken talvi....

Nyt kun vihdoin tuli lunta, saatiin tytöt kunnolla liikkumaan. No sitä ei kauaa kestänyt. 
Plussakelit tuli ja lumi on muuttunut jääksi, eikä ainakaan remmilenkeistä tule mitään näillä Lauttasaaren kaduilla...
Onneksi maneesivuorot helpottavat tässäkin tilanteessa.



Hippo käytettiin nyt osteopaatilla, kun se ajoi pahasti Hemin jalkoihin, ja heitti monta kiekkaa ympäri.
Oikeasta lavasta löytyi jumeja, jotka avattiin. Muuten koirassa ei mitään vikaa ollut. Oletan että Hipolle jäi jonkinsortin "kammo" Hemulin kanssa juoksemisesta ja siksi on nyt himmaillut. Muiden hipettien kanssa juoksee mieluusti. Täytynee pitää pieni breikki yhdessä juoksemisesta, ja katsoa sitten uudestaan.

Ollaankin nyt Hipsulan kanssa keskitytty lihaskunnon palauttamiseen. Se tiputti kaikki lihaksensa juoksujen aikaan, kun meno ei maistunut, ja nyt on pelkkää taikinaa koko koira. Talvimaastot voidaan siis suosiolla jättää unholaan, kun ei tässä kuukauden aikana sitä siihen kuntoon saada. Turha lähteä hakemaan loukkaantumisia. Toukokuulle on asetettu uusi hieman järkevämpi tavoite.
Kilpailukirja saatiin nyt vihdoin hommattua, kun Hippo mitattiin. Korkeutta neidillä on huimat 46,0cm, täydellinen koko.

Lisää tekemistä Hipolle tuo huomenna whippetharrastajien näyttely, jonne se pääsee pönöttämään. Olen niin suuresssa kiitollisuudenvelassa Hipon siskon omistajalle, joka jaksaa järjestää oman koiransa toiseen luokkaan, jotta pääsee Hipon esittämään. Kai sitä itsekin pitäis ryhdistäytyä ja mennä kehään sipsuttelemaan... Se ei vaan ole mun juttu, enkä siitä oikein mitään iloa saa irti...

Hemi on voinut loistavasti. Peruskunto on hyvä, ja lihaksia on kertynyt. Kiitos ruuanvaihdoksen.
Aiemmin syöty Jahti&Vahti voidaan meillä nyt lopullisesti heittää roskikseen, sillä kumpikaan koirista ei kestänyt sitä, ja anaalirauhaset täyttyivät molemmilla... Tällähetkellä alas menee Acanan Large Breed, joka sopii molemmille tytöille paremmin kuin hyvin. Lisänä tietty lihaa suhteessa 50:50.



Näillä siis mennään....

Nyt hipon kanssa "viehetreeneihin" ja läskiä sulattamaan. Iltapäivällä vielä retki Hyvinkäälle Hemin siskoa moikkaamaan, ja sinne remuamaan. Kyllä tämä tästä, vaikka Hippoa katsellessa tuleekin hieman epätoivoinen olo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti